Når du skal selge kan det være lurt å velge en solid megler. En som er lokalkjent i nærområdet ditt – og som kjenner de kjøperne som er på utkikk etter akkurat en bolig som din.

Slik finner vi kjøperen til din bolig

Ny, spennende teknologi gjør det mulig for oss å finne kjøperen på bakgrunn av kjøperens adferd på internett. Teknologien gjør oss i stand til å finne ut av hvilket område, prisklasse og størrelse på bolig kjøperen er på jakt etter.

Treff opptil 40 % flere potensielle kjøpere

Effekt er et digitalt annonseringsverktøy som sørger for at enda flere mulig potensielle kjøpere ser akkurat din boligannonse på nett. Verktøyet er et samarbeid mellom EiendomsMegler 1 og FINN – altså Norges største eiendomsmegler og Norges største markedsplass.

Du har sikkert opplevd at Netflix anbefaler filmer du ennå ikke har sett, men som du gjerne kunne tenke deg å se? Eller at Spotify anbefaler musikk du mest sannsynlig liker?

Dette styres av noe som kalles algoritmer. Sammen med FINN bruker vi samme teknologi til å vise boligannonsen din til relevante mennesker, samtidig som vi luker ut de som allerede har sett annonsen din. Med Effekt treffer du flere potensielle kjøpere.

Sammen med FINN.no vet vi hvem som ser på hvilke boligannonser. Dette gjør at vi kan treffe de som trolig er interessert i akkurat din bolig.

Når vi kombinerer denne informasjonen med vår egen data, kan vi helt presist styre boligannonsen din mot de riktige boligkjøperne. Annonsen din vil da dukke opp hos de mest aktuelle kjøperne – på deres Facebook, på VG, Dagbladet og hundrevis av andre nettsider. I tillegg sender vi ut e-post om boligen din til de mest relevante kjøperne.

Det holder nemlig ikke kun å ha boligen liggende på FINN.no. Boligen din må annonseres mot alle potensielle kjøpere – også de som ikke er like aktive på boligjakten, men som er minst like aktuelle for din bolig. Boligannonsen din må dukke opp der de relevante kjøperne dine faktisk er – enten det er på nettaviser, sosiale medier eller andre nettsider. Med Effekt sørger vi for akkurat det.

Skal du selge må du først finne ut hva boligen din er verdt. Våre lokale meglere har erfaringen som kan gjøre deg trygg på at vi setter riktig pris.