Denne utsikten kan bli din!

Alt er nytt, du er først.

Hvorfor er Gamlegrendåsen et av Kongsbergs mest attraktive boligområder?

Svaret er beliggenhet.

– På Gamlegrendåsen bor du i flotte omgivelser, og har det meste du trenger i nærheten, innleder Lars Martin Nilsrud, Eiendomsmegler MNEF for Eiendomsmegler1 Kongsberg.

Fra barnehager, skoler og idrettsanlegg til dagligvarebutikker og et fantastisk turområde du kan nyte året rundt, tilbyr Åsen noe for de fleste.

De 36 første leilighetene som nå bygges på Gamlegrendåsen Terrasse, har i tillegg kanskje områdets gjeveste utsikt.

– Her har du utsyn til «alt» – skibakken, Knutefjell, kirken, fossen og sentrum, og siden de bygges på solsiden, kan du nyte utsikten til solen går ned, forteller Lars Martin.

Skal du til byen kan du ta bilen, sykkelen, gå til fots eller kjøre kollektivt. Det tar faktisk bare rundt 10 minutter å gå fra Gamlegrendåsen Terrasse og inn til sentrum.

Meld din interesse her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Illustrasjon. Foto: Rift AS

Illustrasjon. Foto: Rift AS

Illustrasjon. Foto: Rift AS

 

Et godt sted å bo

Ved siden av den ypperlige beliggenheten, vil du flytte inn i en splitter ny leilighet med alle fasiliteter du kan forvente av et nybygg.

I Gamlegrendåsen Terrasse blir det underjordisk og oppvarmet garasjeanlegg, heis opp til alle leilighetsplan, balkonger og terrasser med sol og utsikt, og moderne, effektive boliger av god kvalitet.

– Det skal være godt å bo i Gamlegrendåsen Terrasse, understreker Marius Haraldstad, Eiendomsmeglerfullmektig i Eiendomsmegler 1 Kongsberg.

Sammen med kollega Lars Martin Nilsrud står han for meglingen av de første leilighetene på Gamlegrendåsen Terrasse.

Selveierleilighetene er utviklet spesielt for å passe ulike bosituasjoner og behov.

– I det første salgstrinnet har vi derfor seksten leilighetstyper du kan velge mellom. På denne måten håper vi at du finner en bolig som er perfekt for akkurat deg, forklarer Lars Martin.

Du kan velge mellom 2-, 3- og 4-roms leiligheter i varierte størrelser fra 54 til 134 m2 BRA. I tillegg har de én lekker 5-roms toppleilighet på hele 169 m2 BRA med egen, privat takterrasse.

– Vi tilbyr også leilighetstyper med en fleksibel planløsning, slik at du kan velge det som passer best for deg og din families behov.

 

Illustrasjon. Foto: Rift AS

Illustrasjon. Foto: Rift AS

 

Salgsstart

Torsdag 1. november kl. 18:00 er det salgsstart. Salgsmøtet blir holdt i Sparebank1 sine lokaler i Storgata 7.

For å kunne sikre deg en av Gamlegrendåsen Terrasses selveierleiligheter på salgsmøtet må du ha medlemskap i KBBL. Første tildeling av boligene vil skje etter ansiennitet.

– På vegne av Gamlegrendåsen Terrasse, sørger vi i Kongsberg Boligbyggelag for at forkjøpsretten blir avklart etter klokken tolv, fredag andre november, forklarer Morten Fretheim, daglig leder i Kongsberg Boligbyggelag.

Dette er en gylden mulighet for medlemmer av Kongsberg Boligbyggelag å bruke sin opptjente ansiennitet til å skaffe seg en flott bolig med fantastisk utsikt.

Etter 2. november vil salget på Gamlegrendåsen Terrasse være åpent for alle. Da vil førstemann til mølla-prinsippet gjelde.

Meld din interesse her.

 

Vil du vite mer? Kontakt:

Eiendomsmegler1 BV AS
Lars Martin Nilsrud
+47 926 29 560
lars.martin.nilsrud@em1.no

Marius Haraldstad
+47 959 63 408
marius.haraldstad@em1.no