Horten Havneby – Kun 5 innflytningsklare leiligheter igjen.

Boligprosjektet «Horten Havneby» er et prosjekt med leiligheter i Horten Indre Havn, som nå har blitt til en attraktiv, ny bydel med unike bokvaliteter. Eiendomsmegler Merethe Lunden Andreassen fra EiendomsMegler 1 MNEF kan fortelle at det var totalt 51 leiligheter, og at det nå kun er 5 igjen.

– Det er et prosjekt med en fantastisk arkitektur, materialvalg med høy kvalitet og flotte hager.  Det er i umiddelbar nærhet til både havet og byen, og med gangavstand til Karljohansvern, forteller hun.

Leilighetene er innredet i et delikat og tidsriktig interiør, og du kan med enkle grep skape din egen personlige stil. To av leilighetene som fortsatt er ledig, har trappetrinn mellom stue og kjøkken, mens tre av leilighetene har alt på ett plan. En av leilighetene som gjenstår er en 4-roms, mens fire av leilighetene er 3-roms. Alle har arealeffektive og praktiske planløsninger, store vindusflater med gode lysforhold og egne, solrike terrasser eller balkonger. Og flere av leilighetene har også en fin sjøutsikt.

Langs sjøkanten blir det opparbeidet friområder med fantastiske rekreasjonsmuligheter, badeplasser og ny småbåthavn. Horten Havneby har et grønt fokus, og det etableres fine felles uteområder med møteplasser og solrike private hager og oppholdsarealer. Det er også lagt vekt på å gi boligene et levende, variert og frodig preg – som en hageby.

– Det er plantet hekk og busker på uteområdene som vil etter hvert vokse og gi større skjerming mellom boenhetene, forteller Merethe.

I Horten Havneby finner du en ny bydel i etablering, med hyggelig nærområde og godt tilrettelagt infrastruktur til området. Her kan du nyte lange, lyse sommerdager på terrassen, eller med båtliv og bading. Oppleve skiftende årstider. Se bladene få farger og sjøen gå hvit.

– Leilighetene ble ferdigstilt like før påske, og de resterende leilighetene er nå innflyttingsklare, kan Merethe fortelle.

 

Vi holder ukentlige visninger på leilighetene, tidspunkt kan du se nærmere på finn-annonsen. Ønsker du å vite mer, eller avtale privatvisning? Ta kontakt med Merethe Lunden Andreassen på tlf. 926 25 528 eller e-post merethe.andreassen@eiendomsmegler1bv.no.